Spagetti Carbonara

En Fredags "fusk" lunch blev det..
Dvs INGA grösaker.. Orsak: jo för jag har kommit fram till att jag äter pasta 6 ggr/år och DÅ tänker jag njuta av det fullt ut..
jag VET att det komemr att fräsa och bubbla i magen...
Men akta sig vad ljuvligt underbart gott det är:) Längtar itne ens efter
nån "flådig" variant.. En Carbonara är precis lagom:)
2 portioner
koka (ett mått av långfinger mot tumme) spagetti
1 packe bacon som får steka sig torrt(dvs att fettet får smälta ur köttet) o rinna av på hushålls papper.
2 äggulor som rörs ihop med 1 dl 4% grädde (jodå, Flora haroch den är krämig o härlig i maten)
1 dl riven parmesan som blandas ut i äggrädden..
Slå på ostsmeten över inte fullt kokt pasta ( ska vara en lite hårdare "kärna") och stö över baconflarnen:)
Och 6 ggr om året tycker jag det kan vara okej att trycka i sig det trots att det är förenat med både godis sug och taskig mage:D
Och när det fakiskt inte förkommer oftare än så så kan det vara värt det "besvär" som kommer med:)