mindremillan.blogg.se

38 årig hemmafru med ADHD och övervikt..Mindremillan är ett utlopp för att bli mindre.. Både fysiskt och med adhd problematiken:) Kan det glädja nån annan så TOPPEN..Om inte så glädjer det i alla fall mig:)

Smultronstället. Och arbetslägret...

Publicerad 2013-06-26 22:49:17 i Allmänt

 

Ja så här ser det ut nu.    Allt efter vad tiden går ska här röjas och rivas o ställas i ordning och byggas nån form av loftstuga:)  Det är ljuvligt där ute:)

Idag kommer han hem:)

Publicerad 2013-06-25 16:03:43 i Allmänt

Han med det största H;et i hela världen:)
Det har betytt att jag har städat av här hemma:)
Rätt skönt att "grovstäda" varje gång han kommer och nr han far..  Då blir det en mer rejäl städning en gång i månaden och då kan jag bara "korrigera" resten av tiden..  Ja det där som golv och springa över med trasa när det behövs.. 
Jag har tänt p det här med viktnedgången igen.. Jag har alldeles tappat bort mig.. Känner att jag börjar känna mig motiverad igen så det får väl bli lite mer ordning på mat och sånt ingen..  Och man får nog säga vad man vill om att kämpa med vikten.. Men det går lite i vågor för min del..  Och när magen havererade så stannade ALLT av..  Det fanns inte tillstymmelse med energi för någonting.. Fanns inte nåt som stannade kvar nere..  Tillbringade drygt en vecka med att kräkas..  Mysko .. Och efter det har det faktiskt varit lite av en kamp att äta överhuvudtaget..  Jag har ätit det som har gått ner.. Och det är inte så himla bra saker som har gått ner..  Nu har jag hittat tillbaka till lite grönsaker och äpplen..  Men det gör ont..  Och det är det som är så svårt att få ordning på.. Äter mina 2 hårdmackor med mjukost och ett äpple på förmiddagen efter morgonkaffet och så långt är allt frid o fröjd.. Sen ska det vara lunch...  Och det är ju lite tyngre at om jag säger så. Och då är det kört och så mår jag illa igen..  Och minsta lilla det blir för tungt nu så börjar det göra ont.. 
Jag hade sår på magmunnen när vi var i behandling..  Jag misstänker att det kan vara samma pryl nu också så det jag får väl snällt äta det läkaren sa att jag skulle stoppa i mig.. Men nu till saken.. Man pratar om magsyra o sura uppstötningar och halsbränna och allt sånt. Jag har ALDRIG haft halsbränna..    Jag vet inte hur det känns..  Det jag vet är att det under mitt bröst ben plötsligt bara gör ont och minsta framåtlut jag har på kroppen så kräks jag..  Men jag har ingen halsbränna...  Jag har inga sura uppstötningar..
Så kroppen reagerar på precis samma sätt som under behandlingen..  Så jag får väl försöka hålla mig till typ fajitas o tacos.. sallader och allmänt snäll mat med mycket vätska..
Ska starx studsa i duschen här så att jag är redo för e tur ut när Kärasten kommer hem:)
Jag har längtat som tusan efter honom den här turen:) Mer än vanligt:) 
Han är rätt speciell för mg:)  Och jag känner att jag haft en makalös tur som träffat honom..
<3 3 <3  ha det fint <3 <3 <3

Internet...

Publicerad 2013-06-24 18:29:35 i Allmänt

Varför är det alltid människor som skriker högst med STORA bokstäver som hävdar åsiktsfrihet i landet och kräver att bli hörd, sedd och bekräftad???????????  Varför??  Jag tappar tron på det förstånd de ideligen uppvisar.. De är empatilösa, själviska, otrygga och jag blir såååå TRÖTT!!!
 
I det här fallet gäller det diskussioner om en FB-grupp och om vad som ska förekomma eller inte i den.. Jga hävdar att vi som är i den är vuxna människor som förmodligen skulle uppvisa både vett, förstånd, respekt o acceptans gentemot varandra..   Samt att vi skulle kunna bemöta varandra med en förståelse över att vissa människor bär med sig skador sedan tidigare som gör att de kanske är känsligare än andra..    Jag fick en del kommentarer på mitt lnlägg.. det var egentligen inte det jag efterfrågade men jag uppskattar dem så klart.. Är rätt skönt att se att det finns människor med en längre tanke än sin egen..  Och det uppskattar jag verkligen..
 
Nu blossar ytterligare en diskussion upp..  ch allvarligt talat!!!  en gång för alla säger jag det här..  Jag måste vara för gammal för den där gruppen för de flesta beter som som om de gick i lågstadiet.. lite så där kasta sand på varandra och  "jag har rätt och du har fel"....    Vore inte nämnvärt ödmjukt av mig att påstå att jag är vare sig klokare eller smartare än nån så det gör jag inte.. Jag konstaterar bara att de är ohyggligt barnsliga både i sin framtoning och sitt beteende..  Och när man känner att man vill gå in o uppfostra dem.. Ja då är det dags att lägga ner besöken i den gruppen en stund..  Vilket ju blir sorgligt...  Dp det faktiskt finns ett par mnniskor där som jag lockas och utmanas av..  Jisses.. Där finns några hjärnor jag skulle vilja bekanta mig med lite mer.. Det är 8inte många med de finns.. Jag får väl läsa en av bloggarna och suga i mig av ordtrolleri och bevisen på en tor och aktiv hjärna hos en mycket sympatisk människa..   Känner mig lite utmanad att få grepp om personen bakom.. Lär int ekomma att hända iofs men det är spännande hur man kan komma att betrakta någon som lyckas utmana ens tankebanor och verklghetsuppfattning..  Hoppas han skriver mera bara, jag har snart läst slut på det som finns :D ...
 
Jodå.. Jag vet att jag inte har skrivit på länge...  Och det blir lite så o så med det mesta i smmartid.. Finns ju så mycket mysiga att göra att jag liksom glömmer bort det...  Och det förbananr jag.. Jag mår ju å gott när jag ventilerqr både glädje och annat...   Nu ska jag ut o brygga lite kaffe o sen ska in på FB och lägga energi på bra folk istället...  
 
ha det fint så skrivs vi snart igen:)
 
 
DAAAAAHHH!!!!!!!
 

Om

Min profilbild

Jinxess

mindremillan är mitt sätt att blir lite mindre.. Både rent fysiskt och även lite mndre adhd:ig.. Jag är född -74 vilket kvalificerar mig som tant:) Lägger nog up det mesta jag har att säga så du kan få se både glädje, sorg, ilska, kärlek missnöje och allt annat oxå.. För så funkar jag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela