mindremillan.blogg.se

38 årig hemmafru med ADHD och övervikt..Mindremillan är ett utlopp för att bli mindre.. Både fysiskt och med adhd problematiken:) Kan det glädja nån annan så TOPPEN..Om inte så glädjer det i alla fall mig:)

Drömmar..

Publicerad 2014-06-22 22:19:00 i Allmänt


Kan tyckas vara underliga saker.... O jag är böjd att hålla med...  Nattens tex.. Jag har grunnat på den hela dagen..  Jag brukar sällan minnas mina drömmar men OM jag gör det brukar det vara för att det förmedlar nåt till mig.. Den här gången förstår jag verkligen inte syftet med den...
 
För att göra en lång historia kort så befann jag mig kaffe drickandes i Bollnäs med en kvinna jag tycker mycket om.. Plötsligt kommer 2 andra människor, en jag känner o uppskattar o en annan jag känner namnet på men inte mer. Min kaffekompis känner dem inte alls..
Dessa 2 bär med sig en Expressen o parkerar sig av någon anledning med oss, drickandes kaffe..
(bara här är det ju redan snett, tvivlar starkt på att vi skulle sitta o fika tillsammans o ännu mindre att nån faktiskt läser Expressen)
I tidningen är en helsida reklam för en "Farmersmarket" i Uppsala.. De 2 senast komna tycke att vi borde åka o handla lite.. Man måste ju liksom passa på...
(där kommer nästa skulle aldrig hända grej.. JAG skulle kunna göra det men att de här 2 skulle få för sig att åka  den typen av marknad känns MER än osannolikt, att de skulle åka 20 mil för att göra det är helt bortom all logik) Så vi hoppar i en bil, en mörk Opel Vectra (exakt färg vet jag inte)  men så bär vi av....
En otroligt rolig resa med massor av bra o hög musik, jag o min kaffekompis i baksätet o de andra 2 i framsätet..
Många skratt o stopp senare är vi väl framme o jag o min kaffekompis hoppar ut ur bilen o spatserar in i marknaden.. Den är STOR!!!!  Så kommer den där jag känner lite lommande efter o menar att de inte behöver gå in o handla.. Vi ifrågasätter varför o människan säger att vi kom just fram till att vi kan åka tillbaka nn mer dag så handla inte så mycket o så måste ..... köpa hundmat i morrn så vi ska ändå tillbaka hit då.. (ni ser bristen på logik va????) Man åker inte så långt för att INTE g¨in o köpa det man behöver o man planerar definitivt inte att åka tillbaka till samma ståälle dagen efter för att man ska leta hundmat på en Farmersmarket) 
Bara för att blidka människan så köpta jag 1 liter jordgubbar o 1 liter körsbär som färdkost hem...
Orimliogt..Jodå.. SÅ att det förslår:D
Roligt??
Ja mer än jag vill erkänna..
Det är nästan läskigt, jag mninns samtal ämnena, musiken o hur bären smakade.. Minns också den väldigt bittra, brända kaffesmaken vi drack i Hagsta....
 
Nåja.. Ska bli intressant o se om vi tar nästa sväng i natt eller hur det blir:D
O om vi faktiskt gör det så MÅSTE jag se vad för slags hundmat ..... köper som BARA finns på markanden i Uppsala...
 
Ha en trevlig kväll:)
¨JAg ska fortsätta gå o fnissa åt det här..
O filura på om jag faktiskt måste ringa o fråga om denna människa i framsätet (den som jag faktiskt känner) vill komma o fika nästa gång jag är upp till Bollnäs :D
Vore ju lite kul :D
<3
 
 

Lite trögt..

Publicerad 2014-06-02 09:16:04 i Allmänt

Att få rodden avklarad faktiskt..  När det är ett helt företag att komma ner vill man (jag) ju gärna kunna göra de där 30-45 minutrarna som jag normalt klarar av..
 
Lumbal degenerativ disksjukdom...
Diskbråck..
Nog fan låter det bra mycket allvarligare än "hoptryckt o buktande"
 
 
Tänker lite så här at när det gör skitont (som det gjort sen i Onsdagskväll) så kan det få heta Lumbal degenerativ disksjukdom  och diskbråck...
 
Men alla andra dagar när det "bara" är ett ömt som ett stort svart blåmärke så kan det ju få heta just hoptryckt o buktande..
Då låter det så väldigt mycket mindre allvarligt...
Och hur löjigt det än låter så låter det som om det faktiskt gör mycket mindre ont..
Kanske för att jag tänker på en ballong, på hur mjuk den är att klämma ihop tills det börjar komma små utskott på den.. Låter rätt ofarligt eller hur:)
 
Tänker också lite så här att det vore rimligt att saker o ting sticker från sin "ordinarie" plats o funktion när man gör nåt utöver det vanliga som tunga lyft, underliga vridningar, trafikolyckor elelr annat mindre trevligt tjafs..
Däremot är det i min värld helt orimligt att det kommer när man står o skopar upp muffins i formarna (nu senast)
eller kliver ur sängen  (gången före) eller ska vira in håret i handduken efter duschen (gången före det)..
Det är liksom sånt man gör allt som oftast utan några som helst bekymmer så det blir ju urfåningt när det händer..
 
O nu har det om sagt hänt igen o det är störande när jag inte kan ro, gå, sitta, stå osv som jag vill o borde.. Tur också att jag är en envis djävel..
Tur också att det där "stackars mig" syndromet inte riktigt är det första som kommer, eller det är det, men det går över väldigt fort o byts mot att jag blir förbannad o iriterad för att det itne funkar som jag vill NÄR jag vill o HUR jag vill...
 
Idag sitter jag med telefonen i hösta hugg o väntar på att orton ska ringa.. Inte för att jag riktigt vet vad hon skulle kunna göra men ändå.. Hon kanske har några magiska kunskaper som får mig lite bättre fungerande..
Hoppas kan man ju alltid men jag misstänker att det där trollspöt uteblir...
 
Ha nu en bra dag!!  Det är dags för att trycka i mig mera kaffe o ta nåt varv runt huset igen:D
Sen är det en del sånt där "måste göras" innan kärasten åker på jobb igen..
 
<3
 

Om

Min profilbild

Jinxess

mindremillan är mitt sätt att blir lite mindre.. Både rent fysiskt och även lite mndre adhd:ig.. Jag är född -74 vilket kvalificerar mig som tant:) Lägger nog up det mesta jag har att säga så du kan få se både glädje, sorg, ilska, kärlek missnöje och allt annat oxå.. För så funkar jag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela