mindremillan.blogg.se

38 årig hemmafru med ADHD och övervikt..Mindremillan är ett utlopp för att bli mindre.. Både fysiskt och med adhd problematiken:) Kan det glädja nån annan så TOPPEN..Om inte så glädjer det i alla fall mig:)

Slappar dag..

Publicerad 2013-01-30 23:00:34 i Allmänt

Har för det första INTE rott idag..  Orsak: Skovar..  Har en 10x2 cm eller 3 som vuxit ihop så det är sårt och därmed svårt tt sitta i rodden... Ska tillbaka i så fort det går igen..  Hoppas på att det ska ha gett sig en del tills i morrn faktiskt..
 
Steg upp vid nio i morse, drack mitt kaffe, drog av golven, kände att jag var lite sugen pp att få lite ording:) och när Kärasten kom upp dök det strax efter upp ett mail på FB där Markus undrade om han fikck komma å hämta ved. Och inga är väl gladare än oss om den kommer till användning.. Efter bergvärmen har vi ju inte nån nytta alls av det som är kvar.. Och nu är det borta så till våren kan vi riva vedförrådet:)
Skynade att trycka i oss lunch, Soppa med lite extra potatis och lite korv i bitar..
Insåg att viktväktar sopporna i det närmaste var slut så vi kom på att vi skulleiväg å handla och leta om det fanns här oxå:)  Det gkorde det:)  Så nu är förrådet påfyllt igen:)
Om nån har missat den så pröva för guds skull!!!
De är jätte goda och så får man en jätte bra blick för hur många kalorier man trycker i sig:)
Jag gillar INTE potatis o purjolökssoppan med det är nog den enda av dem jag har ätit som inte kommer att köpas fler av:D  Grönsakssoppan är jättebra.. Framförallr om man har en "extra hungrig" dag.. För den är jätte bra att slänga i en skuren korv eller en fiskbit i så att den får lite mer smak på den..
Passade på att handla en hel del annat oxå..  Vi hade enats om att testa Paulo Robertos fyllda kyckling till middag...
Ochd en kommer att göras fler gånger:) Säkerligen med en del modifieringar så det blev ris o sallad till.. Jag gör som vanligt och lassar upp 75% av tallriken med sallad och så slår på ensked med ris.. Då hålelr jag nere kalorier..
Och så blev det 1 Kycklinglår och lite fyllningn samt vinsky..  Jag vet att jag borde ha avstått fyllningen men..  nej..  Det var gudomligt gott så det gled ner:D
 
Gjorde ett stopp hos Markus å Sandra innan vi får hem från affärn.. De har 3 barn.. VAnsinnigt söta ochen sanslöst charmig skock:)  Sa ett tag att jag inte gillar ungar.. Men det är inte sant.. ajg gillar ungar.. Jättmycket..
Framför allt när det inte är jag som är förälder.. Och de tär enbart för att jag inte är nån bra förälder.. Framför allt ingen bra sm¨barns föälder..  När de kommer upp i åren lite tycker jag de är hur roliga som helst.. men de behöver kunna påminna mig om att de blir hungriga.. eller vill bada.. Eller behöver sova och sånt..  Jag glömmer det annars.. hopplös...  Nu är det kväller.. Jag ska lägga mig o glo på Firman:)  Bra film i mitt tycke:)
Hoppas ni får sova rart!!  Det ska jag så småningom:) 
Och för saken skull..
Pmsar ifall jag blir lite ettrig å aggerssiv:D
HA en god natt!!
<3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jinxess

mindremillan är mitt sätt att blir lite mindre.. Både rent fysiskt och även lite mndre adhd:ig.. Jag är född -74 vilket kvalificerar mig som tant:) Lägger nog up det mesta jag har att säga så du kan få se både glädje, sorg, ilska, kärlek missnöje och allt annat oxå.. För så funkar jag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela